Perfil

Fecha de registro: 28 jul 2022

Sobre...

Sportsko klađenje jedna je od najranijih i najpopularnijih zabava za ljude diljem svijeta. Ljudi su https://www.salonfifty4thirty.com/profile/dorenmaks/profile stoljećima kockali sve i svašta. Bilo da se radilo o okladi između prijatelja ili o okladi na utrkama, dobro je poznata činjenica da ne možemo odbiti kockanje. Kladionice su se pojavile u XX. stoljeću i bile su prilično popularne desetljećima sve dok se industrija sportskog klađenja nije preselila online.


PRIKAŽI SADRŽAJ

Jeste li se ikada zapitali kako funkcionira sportsko klađenje? Što je novčana linija, što je kružna oklada ili linija za klađenje? Zašto se tečajevi pojavljuju u različitim formatima? Što su favoriti, a što autsajderi? Imamo odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vodiču u nastavku.

ŠTO JE SPORTSKO KLADENJE?

Najjednostavniji način na koji možemo objasniti sportsko klađenje početnicima je aktivnost koja vam omogućuje predviđanje sportskih rezultata klađenjem na jedan ili drugi ishod. To je najlakša definicija sportskog klađenja i vjerujemo da je točna.

Međutim, https://sco.lt/6Rp0l6 sportsko klađenje ima više nego što se čini na prvi pogled. U stara vremena postojalo je samo nekoliko vrsta oklada. Sportsko klađenje poprimilo je sasvim novi oblik s reorganizacijom industrije tijekom prošlog stoljeća i premještanjem online u posljednjih nekoliko desetljeća.

Klađenje na sportske događaje već je dugo zabavno i popularno. Ova aktivnost obično je regulirana i otvorena za javnost diljem svijeta, iako još uvijek postoje mnoge zemlje koje joj se protive.

Ako ste oduvijek željeli saznati više o tome kako funkcionira sportsko klađenje, ali niste znali odakle početi, na pravom ste mjestu.

FAVORITI I AUTHERDOGI

Započnimo s nekoliko ključnih koncepata bez kojih sportsko klađenje ne bi funkcioniralo.Postoji https://sites.google.com/view/winning-while-betting/ favorit i autsajder u svakoj utakmici između 2 igrača ili momčadi. Terminologija je jednostavna i pojašnjava koja strana ima prednost. Favoriti će uvijek imati manje izglede od autsajdera, ne vraćajući gotovo nikakvu vrijednost.

Naravno, vaše šanse za pravu pobjedu autsajdera nisu velike. Riskantna je to investicija, ali ponekad prođe. Underdogs nude mnogo bolje koeficijente, posebno kod divovskih kladionica kao što su William Hill i Ladbrokes.

Ova 2 pojma su osnove sportskog klađenja koje morate razumjeti. Srećom, oni su i najjednostavniji, pa je odabir jednog ili drugog ključna ideja bez obzira na to kladite li se na nogomet, tenis, američki nogomet ili košarku.

KOJE VRSTE KLADNJA POSTOJE?

Sada kada smo objasnili favorite i autsajdere, vrijeme je da vam damo kratak opis različitih vrsta oklada. Vidite, industrija sportskog klađenja ovih dana ima mnogo više od izbora pobjednika. Možete se kladiti na inovativnim tržištima koja su nedavno osmišljena i na omiljenim tržištima obožavatelja koja su tijekom godina donijela radost mnogim kladioničarima.

Osim klađenja 1×2, naš vodič za sportsko klađenje objasnit će sva ostala osnovna tržišta o kojima biste trebali znati.

MONEYLINE

Moneyline je posebna vrsta koeficijenata koja je široko prihvaćena i kao oklada. Američki koeficijenti https://vukovichdamir.wixsite.com/my-site/post/mogu-li-vam-profesionalni-tipsteri-zaraditi pokazuju favorita i autsajdera sa znakom minus (-) odnosno plus (+). Oni pokazuju novac koji trebate riskirati ili potencijalni dobitak od 100 USD. Stavimo to u perspektivu s NBA okladom:

Lakersi: -500

Klipovi: +700

U ovom slučaju Lakersi su očiti favorit.Morate se kladiti na 500 dolara da biste dobili 100 dolara zauzvrat ako se kladite na Lakerse, koji imaju mnogo veću vjerojatnost pobjede u ovoj novčanoj liniji. S druge strane, igrači će morati riskirati 100 dolara da bi osvojili 700 dolara potencijalno klađenjem na Pistonse.

ŠIRENJE TOČKA

Raspored bodova posebne su oklade koje vam omogućuju klađenje na marginu pobjede. Za razliku od novčane linije, ova oklada ne odabire pobjednika. Umjesto toga, kladite se na favorita koji će pobijediti s određenom razlikom ili na gubitnika da će pobijediti iznenađenje ili da neće izgubiti s određenim brojem bodova.

Ova je oklada vrlo popularna u SAD-u, posebno u utakmicama NBA, NFL i NHL lige.

BUDUĆNOSTI

Ne morate biti stručnjak za funkcioniranje klađenja da biste shvatili da su fjučersi oklada na budući događaj. Rezultat ove oklade bit će dostupan ponekad u budućnosti, za razliku od oklada na novčanu liniju postavljenih danas.

Fjučersi su jednako popularni kao i bilo koje druge vrste oklada jer obično imaju prilično visoke koeficijente. Poznati i kao izravni pogoci, daju vam priliku da se kladite na (na primjer) tko će osvojiti NBA ligu ove sezone.

VIŠE/ISPOD (UKUPNO)

Jednom kada naučite osnove sportskog klađenja, više se nikada nećete držati samo oklada putem novčane linije. Ukupni zbrojevi su sjajno tržište koje je zabavno isprobati, omogućujući vam da se kladite na ukupan broj bodova koje će obje momčadi kombinirati da postignu u utakmici.

Baš kao i raspodjela bodova, ne ovisi o pobjedniku.

sportska kladionica

Más opciones